Alex van Loenenen kampioen 2013

Alex van Loenen – kampioen 2013 (op de foto links, naast Patrick Engelen)

alex_van_loenen_kampioen

Het seizoen alweer om en met constant en finishen wordt je kampioen. Alex van Loenen voor de 2e maal op rij de meeste punten. Een spetterende finalerace op Zandvoort waarbij om de laatste punten gestreden werd. Een mooie veld van 11 wagens aan de start. Laat dit de progressie zijn en de groei voor seizoen 2014.

Exclusieve sessies tijdens de finaleraces op Zandvoort op 20 oktober

anuit Formuleracing.nl hebben we van de DNRT exclusieve baantijd gekregen. We rijden op 20 oktober op Zandvoort een training, kwalificatie en 2 sprintraces (10 rondes). Kosten: € 250 euro.

Op dit moment hebben we deelnemers uit het vaste groepje wat het hele jaar meerijdt, daarnaast gastrijders uit Belgie en de UK. Ook is er contact gelegd met clubs uit Duitsland, want dit kan niet anders dan een super wedstrijddag worden. EXCLUSIEVE baantijd voor ons!!

Dus, wie het altijd al een beetje spannend vond, maar toch een keer wil proberen!? Trek de stoute schoenen aan en probeer het eens. Dit is je kans om er op je eigen tempo een supermooie dag van te maken en te proeven aan het racen met formulewagens. Met zn allen knallen als de rode lampen gedoofd worden…… dat moet je toch eens meegemaakt hebben of niet dan??

Eisen: gekeurde gordels (max 5 jaar oud) en een EU licentie. Bij andere licenties, vooraf graag even contact.

We hopen zeker een aantal van jullie terug te zien de 20e!! Zeg het voort, want de baan moet VOL!

Wat een weekend!

Het Super Race Weekend op Zandvoort is alweer voorbij. Wat een prachtig weekend met 8 superbolides op de baan. De groep begint steeds meer vorm te krijgen met een vast aantal rijders wat de smaak te pakken heeft.

De uitslagen zijn bekend en we zijn nog op zoek naar mooie foto’s en videos. Heb je iets, laat het ons weten! Op naar de finaleraces op 20 oktober in Zandvoort.

Assen alweer gehad

Zo, Assen alweer gehad. Wat een super dag! Helaas hadden Rogier en Onno de grotere technische problemen en konden niet de strijd leveren die we van ze gewend zijn. Alex van Loenen kon de volle punten pakken ondanks de minder presterende motor. Nieuwkomer Jaap Terhenne heeft erg netjes de 2e plek overall in kunnen nemen. Smorgens examen doen voor de EU licentie en meeknallen. Iemand om een voorbeeld aan te nemen, heel erg gaaf! Joop Aniba reed een behouden, maar nette wedstrijd, de snelheid komt er vanzelf in Joop! Ton Bervoets had in de 2e race de juiste pace te pakken, maar moest helaas opgeven met een vastgelopen diff. Jammer van de pechgevallen, maar we kijken toch zeker terug op een geslaagde dag met een leuk aantal rijders!! Bedankt mannen, tot op het super race weekend of de training op Spa over alweer 2 weken….