anuit Formuleracing.nl hebben we van de DNRT exclusieve baantijd gekregen. We rijden op 20 oktober op Zandvoort een training, kwalificatie en 2 sprintraces (10 rondes). Kosten: € 250 euro.

Op dit moment hebben we deelnemers uit het vaste groepje wat het hele jaar meerijdt, daarnaast gastrijders uit Belgie en de UK. Ook is er contact gelegd met clubs uit Duitsland, want dit kan niet anders dan een super wedstrijddag worden. EXCLUSIEVE baantijd voor ons!!

Dus, wie het altijd al een beetje spannend vond, maar toch een keer wil proberen!? Trek de stoute schoenen aan en probeer het eens. Dit is je kans om er op je eigen tempo een supermooie dag van te maken en te proeven aan het racen met formulewagens. Met zn allen knallen als de rode lampen gedoofd worden…… dat moet je toch eens meegemaakt hebben of niet dan??

Eisen: gekeurde gordels (max 5 jaar oud) en een EU licentie. Bij andere licenties, vooraf graag even contact.

We hopen zeker een aantal van jullie terug te zien de 20e!! Zeg het voort, want de baan moet VOL!