Zo, Assen alweer gehad. Wat een super dag! Helaas hadden Rogier en Onno de grotere technische problemen en konden niet de strijd leveren die we van ze gewend zijn. Alex van Loenen kon de volle punten pakken ondanks de minder presterende motor. Nieuwkomer Jaap Terhenne heeft erg netjes de 2e plek overall in kunnen nemen. Smorgens examen doen voor de EU licentie en meeknallen. Iemand om een voorbeeld aan te nemen, heel erg gaaf! Joop Aniba reed een behouden, maar nette wedstrijd, de snelheid komt er vanzelf in Joop! Ton Bervoets had in de 2e race de juiste pace te pakken, maar moest helaas opgeven met een vastgelopen diff. Jammer van de pechgevallen, maar we kijken toch zeker terug op een geslaagde dag met een leuk aantal rijders!! Bedankt mannen, tot op het super race weekend of de training op Spa over alweer 2 weken….